Συναντήστε μας στη Διημερίδα Geomapplica Workshops!

 

Έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να είμαστε χορηγοί και εκθέτες στη Διημερίδα Geomapplica, με θέμα «Drones & UAVs. Επιστημονικές εφαρμογές & κοινωνικές προεκτάσεις», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου & την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στον Πειραιά, στο Συνεδριακό Κέντρο ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

 
 

Η θεματολογία της διημερίδας περιλαμβάνει εφαρμογές Τηλεπισκόπησης και Γεωπληροφορικής σε ένα ευρύ πεδίο όπως η γεωργία, αστικό περιβάλλον, κατασκευές, μελέτες, περιβάλλον, πολιτιστική κληρονομία κ.α.

 
 

Στα πλαίσια της διημερίδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με Θέμα «Συνεργασία πάνω σε ένα χάρτη: Λύσεις GIS Cloud για τη λήψη αποφάσεων με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο!».

 
 

Παράλληλα, θα βρισκόμαστε στο χώρο της διημερίδας σε ειδικό περίπτερο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρουν οι Λύσεις Εφαρμογών GIS Cloud στην απεικόνιση, διαχείριση και διαμοίραση των γεω-χωρικών δεδομένων καθώς και στις λύσεις για Άμεση Συνεργασία και Επικοινωνία σε Πραγματικό Χρόνο πάνω σε ένα χάρτη "COLLABORATIVE MAPPING ".

 
 

Συνδιοργανωτές της Ημερίδας είναι το Εργαστήριο Εφαρμογών Πληροφορικής στο Χώρο – Τμήμα ΜΧΠΠΑ – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας & Ανάπτυξης – ΑΠΘ, το Τμήμα Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών: Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΤE, Κατεύθυνση Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής.

 
 

Ελπίζουμε να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε από κοντά για τις δυνατότητες που προσφέρουν οι Εφαρμογές GIS Cloud!

 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Ακολουθήστε Μας