Συναντήστε μας στην Ημερίδα Geomapplica!

 

Έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να είμαστε χορηγοί και εκθέτες στην 1η ημερίδα Geomapplica, με θέμα «Εφαρμογές Drones & UAV στον Ελλαδικό χώρο», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, ώρες 09.00-19.00, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Μπίλλη.

 
 

Η Ημερίδα αποτελεί την πρώτη και εναρκτήρια εκδήλωση που συνδέει την ακαδημαϊκή έρευνα με την πραγματικότητα των εφαρμογών στον Ελληνικό χώρο μιας τεχνολογίας αιχμής, που την τελευταία δεκαετία εξελίσσεται συνεχώς. Απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς, ερευνητές και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται σε εφαρμογές και έρευνα πεδίου καθώς και σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα υπόβαθρο τεχνογνωσίας και να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για τις δικές τους εφαρμογές.

 
 

Στα πλαίσια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με Θέμα «Διαμοίραση δεδομένων drone σε περιβάλλον GIS Cloud. Συνεργασία σε πραγματικό χρόνο».

 
 

Παράλληλα, θα βρισκόμαστε στο χώρο της ημερίδας σε ειδικό περίπτερο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρουν οι Λύσεις Εφαρμογών GIS Cloud στην απεικόνιση, διαχείριση και διαμοίραση των γεω-χωρικών δεδομένων καθώς και στις λύσεις για άμεση Συνεργασία σε πραγματικό χρόνο.

 
 

Συνδιοργανωτές της Ημερίδας είναι το Εργαστήριο Εφαρμογών Πληροφορικής στο Χώρο – Τμήμα ΜΧΠΠΑ – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας & Ανάπτυξης – ΑΠΘ, το Τμήμα Γεωλογίας – ΑΠΘ Τομέας Φυσικής και Περιβαλλοντικής Γεωγραφίας και το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών: Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΤE, Κατεύθυνση Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής.

 
 

Ελπίζουμε να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρουν οι Εφαρμογές GIS Cloud!

 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Ακολουθήστε Μας